Manufactum

Glassine huishoudrol

Manufactum
Glassine huishoudrol
  5,90 €Basisprijs: 0,74 €/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Van Hesse. Echt glaspapier

  Perkament is een papier gemaakt van pure cellulose. Het is een soort perkamentpapier en lijkt in de verte op echt perkament. Dit is een zeer zuiver, natuurlijkbraunperkament gemaakt van ongebleekte cellulose - volledig vrij van chemische toevoegingen. Het is ademend, hittebestendig (tot ongeveer 200 °C), vetvrij, smaakloos en het absorbeert condensatie. Met andere woorden, het kan op verschillende manieren worden gebruikt: als huishoudfolie, in de koelkast, als bakpapier (maar dan ingevet), als sandwichpapier en in het algemeen als milieuvriendelijke en esthetische vervanger van plastic en aluminiumfolie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13747

   Breedte 39 cm, lengte 8 m.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten