Iris Hantverk

Gezichtsborstel geitenhaar

Iris Hantverk
Gezichtsborstel geitenhaar
  26,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zachte scrub. Met geitenhaar

  Deze kleine borstel van eikenhout is ontworpen voor een zachte, droge massage van de gevoelige gezichtshuid en is daarom bedekt met zacht, vederlicht geitenhaar. Een of twee keer per week een massage van vijf minuten met zachte, cirkelvormige bewegingen werkt als een peeling. Daarbij verwijdert de gezichtsborstel voorzichtig dode huidcellen voor een stralende huid. Vermijd langdurig contact van de borstel met vocht, want dat beschadigt het tere geitenhaar.

  Een tastbaar verschil. Penselen van Iris Hantverk

  Penseelmaken is van oudsher een tak van werk waarin blinden en slechtzienden kunnen worden opgeleid. Zo ontstond ook Iris Hantverk aan het begin van de 20e eeuw als een bedrijf dat was opgericht door de Zweedse blindenvereniging, en deze traditie leeft tot op de dag van vandaag voort: ambachtslieden met een visuele handicap in Zweden en Estland assembleren de borstels nog steeds volledig met de hand. Ook de technieken zijn dezelfde als toen: met behulp van een haakje dat aan de vinger wordt bevestigd, wordt een roestvrijstalen draad door gaten in de houten borstelbasis gehaald en tot lussen gevormd. De borstelharen, die in kleine bundels zijn verzameld, worden in de lussen gestoken en met behulp van de draad vastgezet voordat ze uiteindelijk met een snijmachine - geleid door de tastzin en met veel gevoel - allemaal op de juiste lengte worden gebracht. Het werkproces is terug te vinden op het eindproduct: Het verloop van de draad op de achterkant van veel penselen is zichtbaar en tastbaar bewijs van het vakmanschap, zelfs na voltooiing.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17368

   Eiken lichaam, geitenhaar, met de hand getekend. Trimlengte 1,8 cm. Lengte 17,5 cm, breedte 4,5 cm, hoogte 3 cm. Gewicht 30 g. Gemaakt in Zweden.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen