Daphnis and Chloe

Geurige venkelzaadjes

Daphnis and Chloe
Geurige venkelzaadjes
  8,90 €Basisprijs: 148,33 €/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Aromatisch. Venkel zaden

  Van een kleine kruidenboerderij op Euboea, Daphnis and Chloe, komen deze veelzijdige venkelzaadjes, die een smaakvol accent geven aan veel gerechten. Verpletterd in een vijzel of vermalen tot poeder vlak voor gebruik, passen ze goed bij gemarineerde vis, geroosterd varkensvlees, brood en desserts. Daphnis and Chloe stelt voor om ze eens te combineren met sultana's of chilivlokken.

  Daphnis and Chloe. Griekse Smaak

  Daphnis and Chloevernoemd naar de gelijknamige roman uit de late oudheid, is een in 2013 in Athene opgericht bedrijf dat zich volledig toelegt op de smaakintensieve kruiden en specerijen van het Griekse schiereiland. Daphnis and Chloe besteedt altijd aandacht aan de meestal etherische ingrediënten, waarvan het gehalte en de intensiteit in de respectieve planten grotendeels worden bepaald door de zon, de bodem en de zee. De geografische en microklimatologische diversiteit van de Griekse bergen en eilanden zorgt voor de variëteit waaruit Daphnis and Chloe zorgvuldig de locaties selecteert waar de betreffende plant van nature het beste gedijt. De planten worden met de hand geplukt en zorgvuldig verpakt, zodat ze bij de klant aankomen zoals ze van nature gegroeid zijn en na de oogst voorzichtig zijn gedroogd. De uitzonderlijke kwaliteit van de kruiden en specerijen van Daphnis and Chloe is al lang bekend in de professionele gastronomie.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbeschrijving:

  Venkelzaad

  Bewaar- en bereidingsinstructies:

  Donker en droog bewaren.

  Herkomst / herkomst:

  Griekenland

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Daphnis and ChloeErechtheiou 19 11742 Athene Griekenland

  Productinformatie

  Artikel nummer 11113

   Zakje van 60 g
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen