designimdorf

Gereedschapsbank eikenhout

designimdorf
Gereedschapsbank eikenhout
  249,00 €
  79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Nadat het werk gedaan is, is het goed om te rusten...

  Dit meubelstuk is - zoals de naam al zegt - een combinatie van gereedschapshouder en bankje waarop je kunt gaan zitten nadat je gereedschap of andere gebruiksvoorwerpen naar de gewenste plaats hebt gebracht. Deze variant van eikenhout is (ook) bedoeld voor huishoudelijk gebruik en dienovereenkomstig ontworpen. Opvallend: de planken die aan de zijkanten zijn bevestigd en de planken die als zitplaats of vloer fungeren zijn niet breder (en niet minder hoekig) dan het frame dat als tafelonderstel is geconstrueerd. Dit verrijkt het ontwerp met gebroken randen en schaduwvoegen zonder afbreuk te doen aan de duidelijke rechthoekigheid ervan. De gereedschapsbank wordt vervaardigd in een werkplaats in het Zwarte Woud.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13742

   Gemaakt van eikenhout, geolied. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 33,5 cm, breedte 53 cm, diepte 24 cm. Gewicht 3,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen