Armedangels

Gebreide troyer voor heren

Donkergroen
Armedangels
Gebreide troyer voor heren
Donkergroen
  Donkergroen
  129,00 €
  89,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Klassieke troyer. Gemaakt van biologisch katoen

  Gepatenteerde gebreide troyers zoals deze worden niet alleen gekenmerkt door een levendig breipatroon. Ze zijn ook luchtdoorlatend en voorkomen dus zweten als het nog niet echt koud is - waardoor ze de eerste keuze zijn in het overgangsseizoen. Armedangels maakt deze troyer op een zeer klassieke manier met raglanmouwen, een metalen ritssluiting, een geribd gebreid gedeelte bij de hals en geribde gebreide manchetten en romp. Het gebruikte huidvriendelijke katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

  Armedangels. Laten zien dat het anders kan

  Mode anders (en beter) ontwerpen, hulpbronnen sparen in plaats van uitbuiten en ontwerpen maken die de garderobe op lange termijn aanvullen - dat was het plan van Martin Höfeler en Anton Jurina, de oprichters van het Keulse label Armedangels. Of om het in de woorden van CEO Höfeler te zeggen: "Ik wilde eigenlijk alleen maar bewijzen dat het mogelijk is om een bedrijf op te bouwen dat winstgericht is en tegelijkertijd goed vooruitgaat." En wat in 2007 begon met een gewoon wit T-shirt is al lang uitgegroeid tot een succesvol fair fashion label. Wat onveranderd blijft, is het uitgangspunt dat alles zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd: ecologische materialen, transparante toeleveringsketens, duurzaam design en eerlijke arbeidsomstandigheden. Deze eerlijkheid wordt regelmatig gecontroleerd door verschillende onafhankelijke organisaties. Armedangels heeft het Fairtrade en GOTS keurmerk gekregen. Het label maakt ook deel uit van de Fair Wear Foundation.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 210627

   100% katoen. Metalen rits. Gemaakt in Turkije. Ruglengte in maat L = 65 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen