Peregrine Trading

Gebreide herentrui

Natuurlijk oker
Nieuw
Peregrine Trading
Gebreide herentrui
Natuurlijk oker
  Natuurlijk oker
  169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Herfsttriade in verwarmende wol

  Deze trui heeft opvallende "herfststrepen", d.w.z. een streeppatroon in beige, bruin en oker, dat doet denken aan de warme kleuren van herfstbladeren en een natuurlijke uitstraling heeft. Omdat de trui averechts is gebreid, heeft hij ook een opvallende textuur. Hij is gemaakt van zuivere, verwarmende wol en de brede geribde boorden zorgen voor een goede pasvorm rond de hals, mouwen en lichaam.

  Verantwoordelijke traditie. Peregrine

  Peregrine is een Engels familiekledinglabel uit Manchester dat traditie combineert met verantwoordelijkheidsgevoel. Het label werd opgericht in 1796 en de traditie is duidelijk zichtbaar in het rijke textielerfgoed van de meer klassieke stijlen. Het verantwoordelijkheidsgevoel wordt weerspiegeld in de natuurlijke materialen die worden gebruikt en de transparantie in de productieketen. Het resultaat is integere kleding die volgens de hoogste normen wordt verwerkt. Daarbij werkt Peregrine nauw en dankbaar samen met de mensen die helpen bij het maken van de collecties om ervoor te zorgen dat dezelfde principes gelden voor de hele toeleveringsketen. En zo moedigt Peregrine zijn klanten vol vertrouwen aan met een zin die (nog steeds) zeldzaam is in de modewereld: "Koop minder en koop beter".

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213755

   100% wol. Gemaakt in Engeland. Ruglengte voor maat L = 69 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen