Blue de Gênes

Gebreide herentrui

Natuurlijke melange
Nieuw
Blue de Gênes
Gebreide herentrui
Natuurlijke melange
  Natuurlijke melange
  189,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Verwarmende wol en gerecycled polyamide

  De zachte en warme gebreide stof van deze trui heeft niet alleen een mooie gemêleerde textuur, maar ook een "Donegal fleck" effect. Dit wordt gecreëerd door stevig wolvezels in contrasterende kleuren in de garens te verwerken, waardoor onregelmatig verdeelde kleurspatten in het breisel ontstaan, wat het een opvallend karakter geeft. De trui wordt gebreid met de verkeerde kant naar boven en de manchetten aan de hals, mouwen en lijf zijn uitgevoerd als een brede ribtricot. Het garen bestaat voor 80 procent uit wol. De overige 20 procent is gerecycled polyamide om de trui duurzamer en comfortabeler om te dragen te maken.

  Komende van de oorsprong. Blue de Gênes

  Lang geleden droegen havenarbeiders in Genua werkkleding van een sterke katoen geverfd met indigo. Aangezien Genua toen bij Frankrijk hoorde, werd het in het Frans "Bleu de Gênes" genoemd, wat in Engelstalige landen "Blue Jeans" werd. Tegen de achtergrond van deze geschiedenis werd in 2010 in Kolding, Denemarken, het label Blue de Gênes gelanceerd. Maar Ole Madsen, het brein achter het label, beperkt zich niet tot jeans. Hij maakt authentieke kleding van geselecteerde materialen waarvan het tijdloze ontwerp letterlijk de jaren doorstaat. De productie vindt bijna uitsluitend plaats in Europa, waarbij Blue de Gênes samenwerkt met kleine familiebedrijven die elk specialist zijn op hun gebied. Zo komen de jeans uit Noord-Italië, sommige broeken uit Turkije en de overhemden uit Portugal.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213343

   80% wol, 20% polyamide. Gemaakt in China. Ruglengte voor maat L = 71 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen