Gaasplank naar Regalsystem Hightech 3

Gaasplank naar Regalsystem Hightech 3
  52,90 €
  42,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Plank in de maat van de smalle plank. Geleverd met de plastic klemkegels die nodig zijn voor de montage.

  Regalsystem Hightech

  Verchroomd staal, hoog draagvermogen (max. 150 kg per plank), eenvoudige montage in slechts enkele stappen - dat zijn de belangrijkste gegevens van deze opvallende plank. Het type meubel dat de Amerikaanse ingenieur Louis Maslow in 1955 ontwikkelde, is al tientallen jaren in een vrijwel ongewijzigd ontwerp verkrijgbaar. Even ideaal meubilair in kantoren, werkplaatsen, magazijnen en keukens als het synoniem is voor een functionele en stijlbewuste inrichting van moderne woonruimtes. Het staat model voor de herbestemming van meubels en gebruiksvoorwerpen uit de industriële en technische context naar de persoonlijke leef- en werkomgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18513

   Dimensions: B 61 × D 35,5 cm
   Weight: 2,2 kg
   Materiaal: Staal, verchroomd; kunststof
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen