Duralex

Frans Bistroglas

250 ml
Duralex
Frans Bistroglas
250 ml
  2,50 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Onder spanning

  Gehard glas, zoals bij deze potten, is meestal vrij dikwandig en dankt zijn stevigheid aan de spanning die tijdens het fabricageproces tussen de lagen glas - het buitenste en het binnenste omhulsel van de pot - wordt gecreëerd. Als het ooit zou versplinteren, zou dat slechts in duizend kleine, bijna stompe splinters zijn die weinig risico op letsel bieden.

  Duralex. Gebruiksglas van gehard glas sinds 1939

  Duralex in Midden-Frankrijk maakt al meer dan 80 jaar onbreekbaar gebruiksglas van zogenaamd gehard glas. Ook anderen hebben het proces onder de knie om glas minder schokgevoelig en tegelijkertijd hittebestendig te maken door het te verhitten tot ongeveer 600 °C en vervolgens snel af te koelen in een lehr. Vrijwel geen enkel glas heeft echter zo'n wereldwijde faam verworven als het bistroglas uit de "Picardie"-serie, dat al lang niet meer weg te denken is uit Franse cafés.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43846

   Gemaakt van gehard glas en dus hittebestendig. Stapelbaar en geschikt voor de vaatwasser. Gemaakt in Frankrijk.
   Volume 250 ml. Hoogte 9 cm. Gewicht 200 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen