Lapuan Kankurit

Finse Linnen Placemat

Natuur
Exclusief
Lapuan Kankurit
Finse Linnen Placemat
Natuur
  15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Fins accent.

  Lapuan Kankurit, een familiebedrijf dat linnen en jacquard weeft in het stadje Lapua in het westen van Finland, maakt deze tafellopers van zuiver, slipvrij linnen. Door het gebruik van natuurlijk gekleurd garen in de schering en geverfd garen in de inslag komt het brede visgraatmotief met zijn typische linnenglans goed tot zijn recht. De weverij gebruikt alleen de beste linnen garens van langvezelig vlas van Europese herkomst - ook voor deze placemats. Bijpassende tafellopers in hetzelfde weefsel en dezelfde kleur vindt u ook in ons assortiment.

  Productinformatie

  Artikel nummer 37580

   100% linnen. Herkomst Europa. Geweven in keperbinding. Basisgewicht 407 g/m². De krimp is 7%. Gemaakt in Finland. 43 × 32 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten