Menu
Herrnhuter Sterne

Elektrificatie van het buitenterrein van de Herrnhut Star

Wit
Herrnhuter Sterne
Elektrificatie van het buitenterrein van de Herrnhut Star
Wit
  32,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Bedrading in bijpassende kleur

  Je kunt de Herrnhuter Sterne voor buiten net zo verlichten als de modellen voor binnen. Let er bij het bestellen van de elektrificatie op dat je de kleur kiest die bij de ster past, omdat de laatste ster ook met de kabel wordt meegeleverd - als een verbindingsstuk, zeg maar.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 58744

   Kunststofkabel, lengte 10 m, aardingscontactstekker (type F) . IP23. Plastic fitting E27. Stroomverbruik max. 40 W. Geleverd met één LED lamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen