Steinhöringer Werkstätten

Eeuwigdurende kalender eik en esdoorn

Exclusief
Steinhöringer Werkstätten
Eeuwigdurende kalender eik en esdoorn
  29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  De Beierse fabrikant produceert een reeks bureaubenodigdheden volgens onze specificaties, die overtuigen door hun materiaal - massief, geolied eiken- en esdoornhout - en hun eenvoudige vormgeving.

  Voor altijd duurt het langst

  Een kalender die altijd gebruikt kan worden - en toch altijd de huidige datum toont (als je die van tevoren hebt ingesteld). Twaalf holtes staan voor de maanden, de huidige is gemarkeerd met een stalen bal. De schaal hieronder toont de maximaal 31 dagen van de maand, de huidige datum is gemarkeerd met een beweegbare pijl van roestvrij staal. Materiaalcombinatie en breedte komen overeen met die van het pennenbakje en het rechthoekige bestekbakje uit dezelfde serie.

  Volle bureaus en lege bureaus

  Als het gaat om bureaus, is de werkwereld verdeeld in "full-desk" en "empty-desk" mensen. De een houdt van een werkblad dat overwoekerd is met duizenden dingen, terwijl de ander houdt van een werkplek met een bijna Japans aandoende leegte. Als je het de deskundigen vraagt, heeft de "lege-bureaus-mens" een duidelijk voordeel: zij zeggen dat omwille van de concentratie en de orde van de gedachten zo weinig mogelijk moet worden opgeborgen, maar dat het goed gesorteerd en snel toegankelijk moet zijn. En om ervoor te zorgen dat deze vrij eenvoudige wijsheid ook in wetenschappelijke waardigheid ten onder kan gaan, wordt ze als "clean desk policy" door het dorp of door de kantoorkamers gejaagd. De beweerde "nieuwe helderheid" is echter nog steeds dezelfde als voorheen - de bekende uitspraak van de ontwerper "minder" is "meer" is precies van toepassing op de werkomgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32022

   Gemaakt van geolied eiken- en esdoornhout. Hoogte 2,2 cm, breedte 18,6 cm, diepte 6,2 cm. Gewicht 170 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten