Berliner Messinglampen

Eettafel lamp messing in hoogte verstelbaar

Berliner Messinglampen
Eettafel lamp messing in hoogte verstelbaar
  289,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Variabel. In hoogte verstelbare lamp

  Een goed afgesteld mechanisme met een keramische bak voor het contragewicht (metalen ballen) en loopwielen maakt deze in hoogte verstelbare eettafellamp gemakkelijk in gebruik. De textielkabel houdt de kap op een afstand van het plafond van minimaal 95 cm en maximaal 1,85 m, waardoor de armatuur geschikt is voor ruimtes tot ca. 3,30 m hoog.

  Berlijns koper. Solide. Origineel

  De Berlijnse lampenfabrikanten beleefden hun hoogtijdagen aan het begin van de 20e eeuw, de invloed van de Art Nouveau is onmiskenbaar. U zult merken hoe goed deze lampen zijn zodra u ze opzet of ophangt: De metalen onderdelen zijn gemaakt van massief messing of, in het geval van lange buizen, van messing geplateerd staal. De kappen zijn van mondgeblazen glas in houten mallen, de luifels zijn van porselein of messing en de toevoerleidingen zijn massieve textielkabels. Het in het messing geverfde patina is niet gezaponiseerd, zodat het gedeeltelijk (om contouren te benadrukken) of volledig kan worden verwijderd door het voorzichtig op te borstelen met fijne staalwol. Verzorging gebeurt met een beetje olijfolie en een pluisvrije doek. In tegenstelling tot de meestal onbevangen historiserende replica's zijn de Berlijnse koperen lampen van tijdloze helderheid.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 11439

   Kap (Ø ca. 30 cm) van opaalglas. Plafondkap (Ø 15 cm), houder voor het contragewicht (metalen bollen) en keramische wielen. Bruine textielkabel, lengte 5 m. Voor ruimtes tot een hoogte van ca. 3,30 m. Gewicht 2,8 kg. Metalen fitting E 27 (max. 60 W). Geleverd zonder gloeilamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen