Ecosmol container

(groot)
Ecosmol container
(groot)
  399,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Mooie doos, fijn gemaakt van Fins multiplex. Twee afzonderlijk insteekbare verdelers zorgen voor een individuele indeling van het interieur. ECOSMOL is een opbergmeubel voor vele doeleinden: op kantoor als archiefdoos voor tijdschriften enz., in het huishouden als opbergmeubel voor keukengerei of als afvalverzamelaar en -sorteerder. Dankzij de stabiele constructie kan ECOSMOL ook worden gebruikt als krukje in bijvoorbeeld de gang of als bijzettafeltje naast het bed of de bank.

  Ecosmol-container

  Met een zorgvuldig gebruik van natuurlijke hulpbronnen wil MAGAZIN bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid afval die onze planeet belast. Het vinden van een uitweg uit de wegwerpcultuur is de focus van de productselectie, die zich onder andere kenmerkt door duurzaamheid en milieuvriendelijke, afvalgereduceerde productie. ECOSMOL is gemaakt van milieuvriendelijk Fins berkenmultiplex. Het materiaal wordt geproduceerd in het kader van milieubewuste, maatschappelijk verantwoorde en economisch levensvatbare bosbouw. Het productieproces van de producten begint in de fabriek in Hirvensalmi, waar het houtmateriaal wordt verwerkt tot fineer dat wordt gebruikt voor de multiplexproductie. Het fineer is gemaakt van 100% berkenhout uit Hirvensalmi en wordt vervolgens naar de fabriek in Lahti gestuurd, waar het gelijmd en in vorm geperst wordt. De producten worden gecoat en gelakt in dezelfde fabriek waar de lijsten worden gemaakt. De afstand tussen Lahti en Hirvensalmi is ongeveer 120 km, wat betekent dat de transportafstanden relatief kort zijn. De CO₂-voetafdruk blijft dus klein.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18627

   Afmetingen: B 51 × D 35 × H 44 cm
   Volume: 78,5 l
   Gewicht: 9 kg
   Materiaal: Berkenhout (herkomst: Finland), naturel, gelakt
   Ontwerp: Harri Koskinen
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen