Waldkraft

Droge massageborstel

Waldkraft
Droge massageborstel
  47,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Droge massage. Verkwikkend en stimulerend

  Met zijn grote gebogen borsteloppervlak en lange steel bereikt deze droge massageborstel bijzonder goed de rug en bewerkt hij de armen, benen en buik over een groot oppervlak. Het lichaam is gemaakt van beukenhout, de haren van middelsterk varkenshaar. Een droge massage heeft verschillende voordelen: enerzijds stimuleert zij de bloedsomloop en de doorbloeding, anderzijds verwijdert zij dode huidcellen zoals een peeling. Dit kan het algehele uiterlijk van de huid verbeteren. En: je kunt de droge massage gemakkelijk zelf doen. Een dagelijkse droge massage wordt aanbevolen, bij voorkeur gedurende vijf tot tien minuten 's morgens vóór het douchen, die tegelijkertijd een verkwikkend en verfrissend effect heeft. Voer de droge massage uit met meerdere, lange strijkbewegingen, altijd onder lichte druk, in de richting van de romp. Begin met de buitenkant van de rechtervoet en het rechterbeen, dan de binnenkant, en ga op dezelfde manier te werk met de handen en armen. De billen en heupen kunnen ook worden gemasseerd in een cirkelvormige beweging, en tot slot kunt u de rug bewerken met sterkere druk. Zachtjes de buik masseren in een cirkel met de klok mee stimuleert ook de spijsvertering. Een koude douche na de borstelmassage heeft een extra verkwikkend effect. De huid kan nu bijzonder goed olie of lotion absorberen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10745

   Beukenhouten body, blank gelakt. Varkenshaar medium, lengte varkenshaar 2 cm en 1,5 cm. Gemaakt in Duitsland. Lengte 43 cm. Gewicht 190 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen