Mérigous

Deurgreep porselein

(1 paar)
Wit
Mérigous
Deurgreep porselein
(1 paar)
Wit
  Wit
  62,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zware deurset met handgrepen in zwart of wit porselein. Hoekstukken van massief messing, vernikkeld. 2 deurklinken zonder rozetten.

  Uit Frankrijk. Limoges porselein

  Limoges, gelegen in de voormalige Franse provincie Limousin, is al eeuwenlang een van de belangrijkste porseleinproductiecentra in Europa. De volgende deurklinken zijn gemaakt van Limoges porselein, geperst in een metalen mal en gebakken op 1.400 °C tot ze glad zijn. Alle messing onderdelen zijn uit het massieve materiaal gedraaid, gefreesd en vernikkeld. De heldere delen zullen donkerder worden tot een warme kleur, tenzij je ze van tijd tot tijd polijst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16980

   Lengte porseleinen handvat 11 cm, Ø max. 2,7 cm. Gewicht 250 g. Wordt geleverd met 2 messing afstandsringen en een inbussleutel. Geleverd zonder rozetten.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen