Schönbuch

Dekselbox massief hout

Walnoot - 11 cm Ø
Schönbuch
Dekselbox massief hout
Walnoot - 11 cm Ø
  99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Duidelijke designtaal in hout

  Sleutels voor de voordeur, auto of voor het opwinden van horloges en allerlei kleine onderdelen zitten verborgen in deze houten schalen met deksel. Het ontwerp en het materiaal vormen daarentegen een zichtbaar contrast. Hun heldere, onopgesmukte vorm doet denken aan de eenvoudige kommen van keramiek of porselein die je vaak in Japan vindt. De minimalistische indruk wordt doorbroken door het hout, waarvan de nerven de zachte rondingen op een bijzondere manier benadrukken. De oppervlaktebehandeling met harde olie doet de rest. De keuze is tussen Amerikaans notenhout of eikenhout uit de regio Spessart. Hier bevindt zich ook de werkplaats van de fabrikant, waar de kom en het deksel worden gefreesd uit twee of drie gelijmde blokken massief hout. Hun randen zijn elk in verstek gezaagd zodat het deksel positief op de kom ligt en de kom plat sluit. Hierdoor kunnen ook meerdere houten kisten op elkaar gestapeld worden, wat al snel een sculpturale opstelling wordt.

  Niet geschikt voor direct contact met voedsel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205066

   Schaal (dikte 10 mm) en deksel (dikte 8,5 mm) van eiken- of walnotenhout, oppervlakken zeer fijn geschuurd en geolied. Gemaakt in Duitsland.
   Walnoot geolied. Ø 11 cm, hoogte 5 cm. Gewicht 150 g.
   Walnoot geolied. Ø 17 cm, hoogte 7,5 cm. Gewicht 300 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen