Lapuan Kankurit

Dekentje van scheerwol Punos

Roestig rood
Lapuan Kankurit
Dekentje van scheerwol Punos
Roestig rood
  129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Verborgen gevlochten patroon

  Lapuan Kankurit maakt deze lichtgewicht wollen deken van zuivere Nieuw-Zeelandse wol. Het jacquardgeweven patroon lijkt te bestaan uit witte, grijze en gekleurde vierkanten. Als je de deken echter helemaal uitspreidt, zie je dat het een geweven werk is van witte, grijze en gekleurde strepen op een witte of donkergrijze achtergrond. De wolvezels zijn hier wat sterker en aanvankelijk een beetje "volumineus", maar worden zachter met de tijd en het gebruik, zoals dat sowieso het geval is met nieuwe wol. Dankzij de robuustere wolkwaliteit is de deken slijtvast en gemakkelijk te onderhouden, waardoor hij ideaal is voor alle ruimtes in huis en tuin (of in de camper).

  Belevingswaarden. Lapua Kankurit

  In Lapua in het westen van Finland vertaalt de jacquardweverij Lapuan Kankurit, een familiebedrijf van de vierde generatie, zijn ervaring in geweven goederen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en gevoel. Lapuan Kankurit bereikt dit door alleen natuurlijke grondstoffen en materialen te gebruiken voor zijn textiel. Traditionele en nieuw ontwikkelde processen worden gecombineerd in het productieproces, dat altijd gebaseerd is op kennis en zorgvuldige uitvoering van alle werkstappen, van spinnen tot weven en afwerking. Lapuan Kankurit produceert voornamelijk in de eigen weverij in Lapua. Een klein deel wordt geproduceerd in Litouwen en Finland. De nieuwe wol voor deze deken komt uit Nieuw-Zeeland en is ezelvrij.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211943

   100% scheerwol. Herkomst Nieuw-Zeeland. Gemaakt in Finland.
   130 × 180 cm. Gewicht 1.050 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen