Manufactum

Deken Doubleface

Benzine
Manufactum
Deken Doubleface
Benzine
  Benzine
  269,00 €
  139,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat we een zwak hebben voor dekens van natuurlijke materialen, en we zijn vooral dol op het zachte, lichte alpacahaar. Omdat de kleuren niet altijd overeenkomen met onze ideeën, grijpen we soms zelf in de kleurpot en laten we mooie dingen maken volgens onze kleurwensen - zoals onze babydeken van alpaca, die je alleen in deze kleurencombinatie bij Manufactum kunt krijgen.

  Baby alpaca. Licht als een veertje, kleurrijk.

  Deze twee dekens zijn al bijzonder vanwege het materiaal: zachte, fijne, zijdezachte Peruaanse baby-alpaca. Ze vallen ook op door de combinatie van hun mooie, heldere kleuren. De dekens worden geweven als een doubleface, zodat de zijkanten elk verschillende kleuren vertonen, op de ene deken bes en koperrood, op de andere is een zijde petrol en een zijde rokerig blauw. Baby alpaca komt vaak van de jonge dieren en wordt verkregen in het eerste levensjaar. Maar het haar van volwassenen wordt ook zo genoemd als de vezelfijnheid tussen 20,1 en 23 micron ligt. Als holle vezel heeft het superieure thermische isolatiemogelijkheden, maar is het toch zeer licht. De dekens ervan zijn ongelooflijk zacht, hebben een zijdeachtige glans en een vloeiende drapering. Deze twee worden volledig met de hand gemaakt in Peru; daar leeft meer dan driekwart van de alpaca's in de wereld, en de ervaring in het fokken en verwerken van dit waardevolle materiaal is daar navenant groot. De dekens zijn speciaal voor Manufactum gemaakt.

  Let op:

  Vlekken op lichtgekleurde kleding, meubels en andere voorwerpen zijn mogelijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16815

   100% alpaca. Herkomst Peru. Gemaakt in Peru. 127 × 185 cm inclusief de franjes van 10 cm. De dekens zijn handgeweven, daarom kunnen de afmetingen tot ±2 cm afwijken. Gewicht 650 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten