Doraplast

Deegkaart 2 stuks

(Set van 2 stuks)
Doraplast
Deegkaart 2 stuks
(Set van 2 stuks)
  3,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Deegkaart - verder ontwikkeld.

  De gebruikelijke kunststof op basis van minerale olie wordt in deze deegkaarten vervangen door een nieuwe biokunststof die wordt geproduceerd op basis van hernieuwbare grondstoffen. Deze vervanging heeft geen invloed op de flexibiliteit van het materiaal. Integendeel: de kaarten kunnen net zo goed worden gebruikt voor het bewerken en snijden van deeg op de bakplaat of in de mengkom als een deegschraper. Gemaakt in Tsjechië.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16887

   Bioplastic op basis van zetmeel, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, mineralen en wassen. Materiaaldikte 2 mm. Grote deegkaart lengte 15 cm, breedte 9,5 cm, gewicht 23 g. Kleine deegkaart lengte 13,5 cm, breedte 8,5 cm, gewicht 18 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen