Oska

Damesblouse aquarel look

Groen-Zwart
Nieuw
Oska
Damesblouse aquarel look
Groen-Zwart
  Groen-Zwart
  259,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden juli, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Opvallend patroon, bijzonder materiaal

  Deze blouse is door Oska gemaakt van cupro, een cellulosevezel die wordt gewonnen uit katoenzaden. Net als zijde voelt cupro zacht en glad aan, heeft het een vloeiende drapering en een fijne glans. De geregenereerde vezel is ook ademend, neemt vocht goed op en geeft het snel weer af. Het ontwerp heeft een opvallend aquarelpatroon in donkere herfstkleuren. De blouse, die een smalle omgeslagen kraag heeft, is overgesneden in typische Oska stijl, wat de vloeiende eigenschappen van de stof benadrukt. De zoom is afgerond en de achterkant is iets langer dan de voorkant.

  Individueel, creatief, hoge kwaliteit: Oska

  Individualiteit door onmiskenbaar design en hoge kwaliteit is het handelsmerk van het in 1997 in de buurt van München opgerichte label Oska. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door creatieve ontwerpen en geselecteerde grondstoffen, maar ook door een volledig geïntegreerd productieproces. Een groot deel van de productie vindt plaats in twee Tsjechische partnerbedrijven. Goed opgeleide specialisten daar voldoen aan Oska's hoge eisen. Bovendien biedt de eigen verffabriek van het bedrijf alle faciliteiten die nodig zijn voor de consequente ontwikkeling en het onderhoud van het kleurenpalet.

  Let op:

  Vlekken op lichtgekleurde kleding, meubels en andere voorwerpen zijn mogelijk.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213634

   100% cupro. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: parelmoeren knopen. Gemaakt in Slowakije. Ruglengte voor maat 2 (40/42) = 69,4 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen