Moismont

Dames zijden sjaal met patroon, veelkleurig

Moismont
Dames zijden sjaal met patroon, veelkleurig
  199,00 €
  139,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Licht, zacht en vloeiend. Zuivere zijde

  Een sjaal voor alle seizoenen. Gemaakt van pure zijde, voelt hij zacht en vloeiend aan tegen de huid. De sjaal heeft een kleurrijk patroon in Bauhaus-stijl en is met de hand gerold aan de randen.

  Moismont. Traditie met klasse

  Achter het label Moismont, gevestigd in Picardië, Frankrijk, zitten Martine en Jacques de Moismont. Met hun mode staan de twee voor authenticiteit, tradities en waarden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hun sjaals en stola's, dekens en tassen Frankrijk en India samenbrengen: De ontwerpen zijn afkomstig van de Parijse textielontwerper Adrien Testard, maar ze worden op traditionele wijze gemaakt in India. Immers, de oorspronkelijke sjaal (waarvan wij begrijpen dat hij meer als een stola wordt gedragen) is ooit van het Indiase subcontinent naar Europa gekomen. En deze sjaalcultuur is nog steeds springlevend in India: Garenverven, weven en bedrukken worden er van generatie op generatie doorgegeven - in drie zorgvuldig onderscheiden ambachten, die elk hun eigen unieke knowhow bezitten en bewaken.

  Let op:

  Vlekken op lichtgekleurde kleding, meubels en andere voorwerpen zijn mogelijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211036

   100% zijde. Gemaakt in India. 90 × 90 m.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen