Oska

Dames wollen jas

Natuurlijk wit
Nieuw
Oska
Dames wollen jas
Natuurlijk wit
  Natuurlijk wit
  399,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden september, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Verwarmend wollen jack. Geraffineerde snit

  Dit jack heeft niet alleen de typische Oska snit en is daardoor comfortabel. Het maakt ook indruk met zijn tailoredetails, zoals de optisch slankmakende overlangse scheidingsnaad aan de achterkant, de opvallende naar buiten gerichte naden, de discreet ingezette steekzakken, kleine zijsplitten voor meer comfort en de fijne ribgebreide kraag. De gebreide stof van zuivere, verwarmende scheerwol heeft een prachtig gemêleerd effect.

  Individueel, creatief, hoge kwaliteit: Oska

  Individualiteit door onmiskenbaar design en hoge kwaliteit is het handelsmerk van het in 1997 in de buurt van München opgerichte label Oska. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door creatieve ontwerpen en geselecteerde grondstoffen, maar ook door een volledig geïntegreerd productieproces. Een groot deel van de productie vindt plaats in twee Tsjechische partnerbedrijven. Goed opgeleide specialisten daar voldoen aan Oska's hoge eisen. Bovendien biedt de eigen verffabriek van het bedrijf alle faciliteiten die nodig zijn voor de consequente ontwikkeling en het onderhoud van het kleurenpalet.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213629

   100% scheerwol. Stenen knoopjes. Gemaakt in Tsjechië. Ruglengte voor maat 2 (40/42) = 64,3 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen