Oska

Dames gebreide hoodie

Grijs gevlekt
Nieuw
Oska
Dames gebreide hoodie
Grijs gevlekt
  Grijs gevlekt
  259,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden september, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Comfortabel en warm: hoodie van scheerwol

  Dit is de typische cropped en daardoor uiterst comfortabele versie van een hoodie van Oska. De gebreide stof is gemaakt van pure, verwarmende scheerwol. Het voelt korrelig aan en heeft een opvallende gemêleerde kleur. Opvallende details zijn de optisch slankmakende verticale deelnaden voor en achter en de korte zijsplitten. De achterkant is iets langer dan de voorkant.

  Individueel, creatief, hoge kwaliteit: Oska

  Individualiteit door onmiskenbaar design en hoge kwaliteit is het handelsmerk van het in 1997 in de buurt van München opgerichte label Oska. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door creatieve ontwerpen en geselecteerde grondstoffen, maar ook door een volledig geïntegreerd productieproces. Een groot deel van de productie vindt plaats in twee Tsjechische partnerbedrijven. Goed opgeleide specialisten daar voldoen aan Oska's hoge eisen. Bovendien biedt de eigen verffabriek van het bedrijf alle faciliteiten die nodig zijn voor de consequente ontwikkeling en het onderhoud van het kleurenpalet.

  Productinformatie

  Artikel nummer 213630

   100% scheerwol. Gemaakt in Bulgarije. Ruglengte voor maat 2 (40/44) = 69 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen