Croots

Croots Leren Laptoptas

Exclusief
Croots
Croots Leren Laptoptas
  729,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Croots' lederen koffer. Stijlvolle bescherming voor uw notebook

  Net als de lichtere katoenen canvas laptoptas heeft Croots deze versie speciaal voor ons gemaakt van sterk, 1,5 mm dik leer. De ritsen hebben dezelfde kleur als het zwarte leer, maar de zware katoenen voering is felrood. De tas is volledig gewatteerd om uw laptop en tablet tijdens het vervoer te beschermen. Drie opbergvakken voor opladers en kabels zijn verwerkt in de zijkant van het hoofdvak. Een groot documentenvak sluit met een drukknoop, en twee bijgevoegde lederen zakken houden een mobiele telefoon, rekenmachine of schrijfgerei vast. Aan de buitenkant bieden nog twee vakken opbergruimte, beide met ritssluiting. De handvatten zijn gemaakt van 4 mm dik tuigleer en lopen helemaal rond om de tas op de grond te stabiliseren.

  Brits vakmanschap. Tassen van Croots

  Het Britse label Croots is een van de lederwarenfabrikanten die snel de reputatie van een ambachtelijk bedrijf heeft verworven. Je hebt dus niet altijd eeuwenlange ervaring nodig, maar je moet eerst en vooral je vak verstaan en dan de juiste materialen gebruiken. John en Margaret Smith maakten deze claim in 1978 toen ze onder het label "Field Sports Products" de eerste tassen en koffers voor de jacht en hengelsport produceerden: op traditionele wijze en van stevige materialen zoals sterk tuigleer en robuust katoenen canvas. Later kwamen daar reistassen en kleine lederwaren bij. Toen dochter Jackie en schoonzoon Allistair Croot het bedrijf in 2004 overnamen, veranderden ze niets behalve de naam. Sindsdien is "Croots" wereldwijd een synoniem geworden voor Brits vakmanschap en stevige tassen; zelfs de koninklijke familie bezit een paar Croots tassen. De tassen worden ontworpen en gemaakt op de locatie van het bedrijf in Malton, North Yorkshire. Ook de materialen komen van het eiland: de tassen worden geweven in Keighley, West Yorkshire, het gewaxte katoenen canvas is afkomstig van de traditionele Schotse fabrikant Halley Stevensons en het beslag komt uit gieterijen in Walsall, West Midlands, of Sheffield. Alleen de ritsen zijn afkomstig van Riri in Zwitserland. Tot slot is het leer, op een paar uitzonderingen na, plantaardig gelooid en verwerkt in de beste zadelmakerijstijl. In de meeste gevallen is dit zogenaamd Engels hoofdstelleder, dat vooral wordt gebruikt voor zadels, hoofdstellen en riemen, omdat het nauwelijks geeft dankzij een speciaal looiproces.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17394

   Runderhuid (dikte 1,5 mm), plantaardig gelooid, herkomst Italië, kleur zwart. Voering 100% katoen, gewatteerd, kleur rood. Runderleren band (dikte 4 mm, breedte 2,5 cm), plantaardig gelooid, kleur zwart. Gepolijste tweewegrits van Riri en messing beslag. Afneembare riem van katoen canvas en leer, breedte 3,8 cm, lengte verstelbaar tot max. 1,3 m, via twee messing karabiners. Met een leren schouderstuk. Gemaakt in Engeland. 41 cm breed, 31 cm hoog, 11 cm diep. Gewicht 1.840 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten