Naseweiss

Crank cinema

Naseweiss
Crank cinema
  34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Klaar voor de film. De bioscoop met de slinger

  De slingercinema van Naseweiss maakt van opeenvolgende individuele beelden bewegende korte verhalen. Vergelijkbaar met het flipboek illustreert het hoe het menselijk oog een vloeiende beweging waarneemt in plaats van afzonderlijke beelden, als ze elkaar maar snel genoeg opvolgen. Belangrijk verschil met het flipboek: het verhaal begint steeds opnieuw zolang de slinger voortdurend wordt rondgedraaid. Wat er in de "film" te zien is, wordt bepaald door de regisseur zelf. De eerste ideeën voor motieven die kunnen worden gekopieerd zijn opgenomen in de verpakking - een rennende man, bijvoorbeeld, of voorbijtrekkende regenwolken. Deze sjablonen maken ook duidelijk dat de optische illusie wordt geperfectioneerd doordat het laatste plaatje van het verhaal aansluit op het eerste. Met de bijgevoegde pen kan rechtstreeks op de acht gele plastic panelen worden getekend, en de tekeningen kunnen met een vochtige doek worden weggeveegd. Op dezelfde manier kunnen de motieven worden vastgelegd op zelfklevende etiketten die na de "show" kunnen worden opgeslagen en steeds opnieuw kunnen worden afgespeeld. De slingerbioscoop is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen en kan in de hand worden gehouden of op de rand van een tafel worden geplaatst. Met de eenvoudigste middelen kunnen creatieve jonge kunstenaars echte regisseurs worden.

  Brutaal van beroep. Speelgoed van Naseweiss

  Het houten speelgoed van de Württembergse fabrikant Naseweiss combineert het speelplezier met de mogelijkheid om te leren over principes uit de natuur, techniek en cultuur - van het natuurkundige principe van de pulsarmotor tot een eenvoudig vergrootglas of een lichtmicroscoop tot een zonnewijzer. Ze nodigen uit tot intensieve betrokkenheid bij de natuur en de omgeving, maar laten tegelijkertijd ruimte voor de eigen ideeën en ontdekkingen van de kinderen en moedigen creatief spel aan.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10872

   Vanaf 6 jaar. Beukenhout. Met 8 polypropyleen borden, 24 zelfklevende etiketten, een pen en twee doekjes. Gemaakt in Duitsland. Totale breedte 18 cm. Borden hoogte 6 cm, breedte 6 cm. Totaal gewicht 190 g. De instructies zijn bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen