Manufactum

Conflict Florentine Papers

(50 vellen)
Manufactum
Conflict Florentine Papers
(50 vellen)
  37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Patronen met waarde. Florentijnse papieren in klein formaat.

  Nu zijn lakengoederen wel zinvol - die bieden wij ook aan - maar niet altijd. Voor kleine voorwerpen (CD, DVD, boek, oorbellen met juwelen) volstaan veel kleinere papiertjes. Maar kostenbesparende voorraadvorming zou ook een voordeel zijn. De perfecte oplossing werd ons vriendelijk aangereikt door de vertegenwoordigers van de fabrikanten van geschenkverpakkingen zelf: voor de presentatie van hun collecties stellen zij voorbeeldboeken ter beschikking die gemakkelijk in boekvorm kunnen worden meegenomen. Zij lieten er een, die niet meer actueel is, permanent achter bij onze inkoper die verantwoordelijk is voor het kantoorassortiment, en hij ontdekte al snel dat hij zo het hele jaar door, op enkele uitzonderingen na, van geschikt inpakpapier werd voorzien. Wat ligt er dan meer voor de hand dan een dergelijk "monsterboek" met verschillende inpakpapieren in het formaat 35 x 25 cm direct aan te bieden? Daarom hebben wij een cadeaupapierboek laten maken in de stijl van de stalenboeken, dat 50 variaties van zeer fijn Florentijns papier samenbrengt in een volume dat het omslagpapier van onze catalogi omvat. De afzonderlijke papieren, waarvan sommige ook in vellen worden geleverd, zijn geperforeerd en kunnen gemakkelijk worden losgemaakt (waardoor ze natuurlijk iets kleiner worden; het verwijderde formaat van 33,5 x 25 cm komt ongeveer overeen met een achtste van het standaardformaat vellen). De resterende voorraad kan dan onopvallend in een lade of zelfs op een boekenplank verdwijnen tot de volgende keer dat hij nodig is.

  Grootte telt - maar niet altijd. Inpakpapier.

  Het bijna uitsluitend gangbare velformaat maakt van de zuinige gebruiker van inpakpapier lange tijd bijna onvermijdelijk een archivaris: hij schat in hoeveel van het vel van 70 x 100 cm dat voor hem ligt, hij werkelijk nodig heeft en snijdt het overbodige deel gewoon weg. De rest verdwijnt dan in een la met de resten van zijn voorgangers en wacht daar geduldig op zijn nog mogelijke gebruik in geschenken van klein formaat. En wacht. En wacht. En wacht. Het is helemaal niet zo dat fabrikanten van cadeaupapier niet ook kleinere formaten aanbieden. Ze doen dat wel, maar bij voorkeur in verpakte cadeausets: een klein formaat papier, een lint en eventueel een wenskaart, alles verpakt in transparante folie en als het ware het cadeaupapiermenu voor onmiddellijke consumptie, waarbij wordt gespeculeerd dat het cadeau en de verpakking tegelijkertijd worden gekocht (en tegen een hoge eenheidsprijs, wat het papier betreft).

  Productinformatie

  Artikel nummer 12836

   50 bladen à 33,5 x 25 cm. Gramgewichten tussen 85 en 120 g/m². Geniet met gevouwen lint, omslag van geribbeld 240 grams karton.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten