PROLANA

Combinatiedeken wilde zijde kameelhaar pluis

135 × 200 cm
PROLANA
Combinatiedeken wilde zijde kameelhaar pluis
135 × 200 cm
  135 × 200 cm
  429,00 €
  199,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Een deken voor elk seizoen. Gemaakt van wilde zijde en kamelenhaar pluis.

  Eigenlijk is dit niet één deken, maar drie: eerst een lichte, dunnere deken gevuld met wilde zijde voor de zomer en een tweede deken met verwarmend kamelenhaarpluis voor de overgangsperiode. Beide hebben een satijnen hoes van 100% biologisch katoen - en kunnen in het vrieskoude seizoen worden samengebonden tot een dik, warm winterdekbed. Zijde wordt door haar vezelstructuur als verkoelend ervaren; zij kan veel vocht opnemen en opslaan zonder vochtig aan te voelen, en zorgt zo voor een aangenaam en evenwichtig slaapklimaat. Het dekbed van wilde zijde is dienovereenkomstig licht en luchtig. Het uiterst fijne kamelenhaarpluis heeft een isolerende werking door de sterke kronkel, tegelijkertijd kan het ook veel vocht opnemen en snel weer afvoeren. Een deken van dit materiaal heeft uitzonderlijk goede klimaatregelende eigenschappen, zodat hij ook in de zomer kan worden gebruikt voor wie het graag warmer heeft. Het wordt vervaardigd in de Allgäu.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67284

   Vulling van de lichte deken: 100% zijde (wilde zijde), vulgewicht 300 g/m. Vulling van de tweede, dikkere deken: 100% kameelhaar, herkomst Mongolië, vulgewicht 600 g/m². Overtreksatijn van 100% katoen, basisgewicht 120 g/m², garengetal Nm 100, kleur naturel. De dekens zijn in halve cirkels gestikt en hebben een omtrekrol. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen