Form & Refine

Chest Bank Eikenhout

Form & Refine
Chest Bank Eikenhout
  999,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Zitmeubelen met opbergruimte. De borstbank

  De kistbank is een zeldzame soort geworden. Ten onrechte, want het combineert de functionaliteiten van opbergen en erop zitten in één meubel, waardoor het goed staat in de gang en garderobe, maar ook in de slaapkamer of kleedkamer. Hier is er zo een, in alle delen gemaakt van massief, geolied eikenhout en met een duidelijke vorm, die beslist dicht bij de traditie van de Shaker meubelen staat. Het tweedelige deksel wordt geopend door middel van een lus van plantaardig gelooid, ongeverfd leer en klikt aan de achterkant vast. De bergruimte, die eveneens in twee delen is verdeeld, wordt geventileerd door openingen in de verbinding tussen de bodem en de poten, alsmede in de uitsparing die is gefreesd om het deksel vast te zetten - wat handig is wanneer bijvoorbeeld schoenen of textiel in de kistbank worden opgeborgen.

  Vorm en verfijn. Deens ontwerp

  Form & Refine is een Deens designlabel dat in 2018 is opgericht door Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen en Lasse Lund Lauridsen. Het volgt op voorbeeldige wijze de Scandinavische designtraditie en zet deze tegelijkertijd voort. Centraal staat de harmonieuze combinatie van esthetiek, functie en materiaal. De ontwerpen zijn helder en ingetogen, functie leidt tot vorm en de pure materialen, die hun oorspronkelijke visuele details en vormen mogen behouden, worden met perfect vakmanschap verwerkt. Dit gebeurt altijd in de landen van oorsprong van de materialen, wat de transportwegen verkort en tegelijkertijd de lokale ambachtscultuur ondersteunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202775

   Geolied eikenhout (herkomst Bosnië en Herzegovina). Met messing scharnier en leren lus, plantaardig gelooid. Zitting 111,5 × 33,5 cm, zithoogte 45 cm. Hoogte 45 cm, breedte 111,5 cm, diepte 35 cm. Gewicht 20,4 kg.
   Maximaal draagvermogen 200 kg (zitting) en 50 kg (opbergruimte).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen