de Buyer

Cheesecake Vorm Roestvrij Staal Geperforeerd

24cm
de Buyer
Cheesecake Vorm Roestvrij Staal Geperforeerd
24cm
  72,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Vandaag bak ik ...

  Klassieke cheesecake op korstdeeg is een specialiteit van deze vorm. Er is echter niets dat je tegenhoudt om een quiche, taart of gistdeeg in de oven te doen. Beboteren is voldoende om plakken te voorkomen, of je kunt de bijgeleverde herbruikbare bakfolie gebruiken, die op maat is gesneden en sowieso wordt aanbevolen voor halfvast deeg, zodat er niets uitzet. Hoe dan ook, de verwijderbare bodem maakt het ontvormen van de gebakken cake kinderspel, net als het schoonmaken van de bakvorm na gebruik.

  Origineel uit Frankrijk. Specialisten in zanddeeg

  Het gastronomische land Frankrijk is beroemd om zijn zanddeeg. Hartig of zoet - salée of sucré - of Quiche Lorraine, Tarte Fromage, Tarte au Citron, Tarte au Chocolat gevuld met ganache of Tartelettes met crème pâtissière en zomerse bessenvruchten: De variatie aan recepten is bijna eindeloos. Maar de basis is altijd hetzelfde: een knapperig deeg met veel goede boter, in de taal der fijnproevers pâte brisée genoemd. Dit lukt des te beter in de thuisoven als er professionele apparatuur beschikbaar is. Vandaar onze aanbeveling voor de bakblikken van de Buyer in Le Val-d'Ajol aan de rand van de Vogezen. De robuuste, tweedelige roestvrijstalen blikken hebben een speciale eigenschap die zorgt voor een bijzonder gelijkmatig en goed bakresultaat: hun bodem en rand zijn rondom geperforeerd. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit betekent dat er aan alle kanten een mooie, goed doorbakken korst wordt gevormd, zelfs aan de binnenkant. Om de hoeveelheid afval in je keuken te verminderen, krijg je bij de Buyer ook op maat gesneden bakplaten die je tot 200 keer kan hergebruiken.

  Culinaire traditie: de Buyer

  Het bedrijf de Buyer ontwerpt en produceert al sinds 1830 kook- en bakgerei, en niet alleen voor professionele koks. Het bedrijf is gevestigd in de Vogezen en hecht tegenwoordig veel waarde aan milieu- en sociale normen. Zo werd het bedrijf in 2022 voor de tweede keer gecertificeerd volgens de "Corporate Social Responsibility Commitment" van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling, waarin meer dan 50 beoordelingscriteria zijn vastgelegd, waaronder ethisch gedrag, respect voor mensenrechten en verantwoordingsplicht. Het bedrijf zet zich ook steeds meer in buiten de grenzen van de eigen locatie. Om het milieu en het water in de regio te beschermen, exploiteert de Buyer zijn eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie. Onderdelen van antikleefcoatings kunnen ter plaatse worden gerecycleerd en dus opnieuw worden gebruikt. De fabrikant van kookapparatuur heeft onlangs een lokaal herbebossingsproject gesteund door meer dan 1.000 bomen te planten, en de eigen bijenkorven van het bedrijf worden gebruikt om de bijenpopulaties in de Vogezen te helpen herstellen. En net als voor Manufactum is het ook voor de Buyer vanzelfsprekend om te inspireren tot bewuste consumptie met duurzame kwaliteitsproducten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207649

   Tweedelige ovenschaal met afneembare bodem en rand van roestvrij staal. Geschikt voor de vaatwasser. Inclusief twee op maat gesneden bakfolies voor bodem en rand.
   Buitenkant Ø 25,2 cm, hoogte 7 cm. Binnenkant Ø 24 cm, hoogte 6,5 cm. Hoogte basis 1,3 cm. Perforatierand Ø 2 mm, basis Ø 3 mm. Gewicht 700 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen