Casco

Casco Fietshelm Roadster

Zwart
Casco
Casco Fietshelm Roadster
Zwart
  99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Stevig lichtgewicht

  Met zijn afgeronde vormgeving die de natuurlijke vorm van het hoofd volgt en het geïntegreerde helmschild heeft de Roadster van Casco een harmonieuze en ongekunstelde uitstraling. De helmschaal heeft een meerlaagse monocoque constructie die zorgt voor een hoge stabiliteit met weinig massa. Reflecterende strepen op de helm verhogen de zichtbaarheid in het donker. De binnenhelm wordt aan de vorm van het hoofd aangepast via een stelwiel in de nek, dat met zijn horizontale en verticale verstelling zorgt voor een ergonomisch perfecte pasvorm van de helm. Bij dagelijks gebruik kan de even gemakkelijk te verstellen "CascoLoc" de kinband snel met één hand openen. De ventilatieopeningen die in de lengterichting van de helm lopen, lopen naar achteren toe uit in een waaiervorm. De voorste openingen zijn voorzien van een licht en duurzaam aluminium insectengaas. Ten slotte kan het meegeleverde zonnescherm worden verwijderd en vervangen door het optioneel verkrijgbare vizier.

  Technisch verfijnd en doordacht ontworpen. Casco helmen

  Casco, opgericht in 1989, is een van de toonaangevende fabrikanten van eersteklas sporthelmen. Het in Saksen gevestigde familiebedrijf hecht evenveel belang aan het technische als aan het visuele ontwerp van de helmen - wat blijkt uit een groot aantal patenten en onderscheidingen. De in de eigen fabriek van de familie in Roemenië vervaardigde helmen hebben zich vooral in de praktijk bewezen: Ze zijn veilig en comfortabel om te dragen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12164

   Plastic, metaal, textiel. Gemaakt in Roemenië. Gewicht 350 g. Geleverd zonder vizier.
   Geschikt voor hoofdomtrekken van 50 tot 54 cm.
   Geschikt voor hoofdomtrekken van 55 tot 57 cm.
   Geschikt voor hoofdomtrekken van 58 tot 60 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen