Cap Harmstorf

Antraciet
Cap Harmstorf
Antraciet
  34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Grof gebreid in rib en geproduceerd in Duitsland van zachte merinowol. Gebreide muts in klassieke troyer stijl en one size fits all.

  Leuchtfeuer breiwerk

  Kwaliteit uit Duitsland: Al meer dan 50 jaar weet Leuchtfeuer zich op de markt te handhaven met breigoed van hoge kwaliteit. Leuchtfeuer Strickwaren is een familiebedrijf en werd in 1956 opgericht door Adolf Grohmann en zijn vrouw. De onderneming is voornamelijk gespecialiseerd in troyer breigoed. Petten, sokken en sjaals ronden het assortiment af. Wat vroeger nauwgezet met de hand werd gemaakt, wordt nu meestal gedaan door computergestuurde machines. Het bedrijf is volledig geïntegreerd. Van het garen tot het eindproduct wordt de kwaliteit van de goederen voortdurend gecontroleerd en met een zuiver geweten op de markt gebracht. De gebruikte garens worden onderworpen aan een voortdurende Duitse kwaliteitscontrole. Leuchtfeuer Strickwaren hecht veel belang aan het behoud van Duitsland als productielocatie in de toekomst.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 18537

   Afmetingen: ca. B 22 × H 20 cm (one size fits all)Gewicht: 80 gMateriaal: 100 % scheerwol

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen