Sören Richter

Camera riem harnas leer

Totale lengte 140 cm
Sören Richter
Camera riem harnas leer
Totale lengte 140 cm
  84,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Handgemaakt uit Hamburg. Cameraharnas.

  Oude grasgelooide runderhuid, zoals die vroeger werd gebruikt voor het maken van hoofdstellen en tuigen, komt u hier weer tegen. De riemen worden gesneden uit het zogenaamde kernstuk, uit het ruggedeelte, waar de leervezels hun fijnste en tegelijkertijd dichtste structuur hebben. Ondanks zijn robuustheid blijft het materiaal uiterst buigzaam en flexibel - beter kan niet voor dit doel. De fabrikant van onze camerariemen in Hamburg betrekt dit leer van een looierij in Noord-Duitsland. Een vulling van zacht elandleer is zacht voor de nek en schouders en maakt de camera niet tot een last, ook niet als hij lang wordt gedragen. Er zijn twee manieren om de riem aan de camera te bevestigen, afhankelijk van het model: door middel van de ringen van verenstaal of, als alternatief, door de smalle uiteinden van de riemen door de oogjes op de camerabehuizing te trekken. Vervolgens worden messing knoopnagels gebruikt om de lussen te openen en te sluiten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18947

   Geschikt voor vele compact- en (D)spiegelreflexcamera's. Runderhuid (dikte 2 mm), plantaardig gelooid, herkomst: Duitsland. Schouderstukken van elandleer (dikte 4 mm). Messing knoopnagel. Ringen (Ø 1 cm) verenstaal vernikkeld. Breedte 1,2 cm. Gemaakt in Duitsland. Kleur Braun.
   Wij bieden deze camerariem aan in verschillende lengtes. Als je je camera graag over je schouder draagt, kies je voor de tweede.
   Totale lengte 140 cm. Gewicht 90 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen