Menu
Sakk und Söhne

Bureaumap Karton A4

Red
Sakk und Söhne
Bureaumap Karton A4
Red
  42,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klaar om uit te reiken

  De bureaumap kan worden uitgevouwen tot een halve cirkel en dient als vast archiefsysteem. Verkrijgbaar in drie kleuren, kunnen de documenten zeer gedifferentieerd worden toegewezen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20652

   Gemaakt van 1,6 mm dik karton. 20 vakken van soda kraftpapier met indexopschriften (A-Z en 1-31). Met sluitingsband. Voor papieren tot A4. Hoogte 24,5 cm, ruglengte 36 cm, rugbreedte 8 cm. Gewicht 910 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen