Riess

Brood- en banketbakkersblik email

Riess
Brood- en banketbakkersblik email
  74,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Het hele jaar door vershoudblikken

  Koekblikken hebben de gewoonte om elf maanden per jaar ongebruikt in de kast te staan. In de advent, wanneer het grote seizoen van vanillecakejes, boterkoekjes, zandkoekjes, peperkoek en dergelijke begint, zijn ze des te begeerlijker. Maar wat als - en we dachten niet dat deze omstandigheid helemaal uitgesloten was - het aantal zelfgebakken lekkernijen de capaciteit van de koekjestrommels in het huishouden ver overschrijdt? Als jij ook zo iemand bent die elk jaar sneller koekjes (her)bakt dan ze kunnen knapperig worden, dan hebben wij iets voor jou: deze geëmailleerde brood- en koekjestrommel van Riess in Oostenrijk is een echte probleemoplosser. Zoals elke klassieke koekjestrommel is hij rond en heeft hij een goed sluitend deksel - en hij is groot genoeg om er van januari tot november brood, broodjes en andere koekjes vers in te bewaren. Zoals gebruikelijk bij Riess wordt het glazuur in verschillende lagen aangebracht. Uiteindelijk wordt er een wit glazuur op het zwarte basisglazuur aangebracht en gebakken op temperaturen van 800 °C tot 850 °C. Dit is de reden voor het krasbestendige oppervlak. Vandaar het krasbestendige oppervlak, dat ook smaakloos en hygiënisch is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211140

   Plaatstaal wit geëmailleerd. Inhoud 4,5 l, Ø 26 cm, hoogte 11,5 cm. Gewicht 1,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen