Menu
Slawinski

Brandblusser deksel

Groot
Slawinski
Brandblusser deksel
Groot
  Groot
  199,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Deksel en opslag voor de brandblusser

  Afdekking en opslag voor de brandblusser in één: dankzij deze eenvoudige constructie staat de brandblusser niet in de weg, maar toch altijd klaar. Het deksel dient ook als een plank weg van de vloer waar de brandblusser wordt geplaatst en waar hij wacht op gebruik. In geval van nood is hij gemakkelijk te vinden en snel bij de hand dankzij het duidelijke logo.

  Brandblussers & Co. undercover

  Ze zijn niet mooi, maar wel noodzakelijk, en zowel in openbare gebouwen als in particuliere ruimten is het essentieel om brandmelders en eerstehulpdozen op een duidelijk zichtbare plaats aan te brengen. Met hun door en door pragmatische vorm en niet altijd aantrekkelijke kleur doen ze vaak afbreuk aan het totaalbeeld, vooral wanneer alles in het interieur perfect op elkaar is afgestemd. Maar hoe kunnen de mogelijk levensreddende helpers stijlvol worden verborgen zonder tegelijkertijd de toegang te belemmeren? Een fabrikant in Noordrijn-Westfalen heeft een meer dan adequate oplossing bedacht: wit gepoedercoate wandconstructies van gevouwen plaatstaal. De kappen worden aan de muur bevestigd en functioneren als planken of laden, zodat ze brandblussers, eerstehulpkits en blusdekens verbergen, maar toch gemakkelijk toegankelijk blijven. In geval van nood kan er ook iets op worden gelegd, omdat ze aan de bovenkant gesloten zijn. En dankzij de duidelijke logo's - de uitsparingen in het metaal kunnen ook rood gemarkeerd worden met de bijgevoegde magneetfolie - is de functie van de helper altijd duidelijk zichtbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32322

   Plaatstaal, wit gepoedercoat. Met bevestigingsmateriaal, sticker (brandbeveiligingsteken brandblusser) en rode magneetfolie (PVC). Gemaakt in Duitsland. Geleverd zonder brandblusser.
   Groot: H 65 x B 30 x D 20 cm. Gewicht 5,8 kg. Geschikt voor brandblussers tot een hoogte van 60 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen