Bonnat

Bonnat melkchocolade

Bonnat
Bonnat melkchocolade
  6,90 €Basisprijs: 69,00 €/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Evenwichtige smaak en romige malsheid

  De melkchocolade van Bonnat heeft een bijzonder romige, zachte consistentie en een honingachtige, boterachtige, evenwichtige smaak. Dit is vooral te danken aan de Indonesische cacaobonen en het voorzichtig gedroogde melkpoeder, waardoor de fijne aroma's van de melk bewaard blijven. Op de tong is de chocolade verfrissend, bijna koel.

  Bonnat. Chocolade met karakter

  De Chocolatiers Bonnat zijn thuis in Voiron, ongeveer 25 kilometer ten noordwesten van Grenoble. Hun chocolade geniet een uitstekende reputatie op basis van consistentie, ervaring en enthousiasme. De consistentie begint met oprichter Felix Bonnat, die in 1884 als eerste chocolatier ter wereld plantagechocolade produceerde, gescheiden naar herkomst. Zijn achterkleinzoon Stéphane Bonnat zet deze traditie nog steeds voort. Hij hanteert een filosofie die vergelijkbaar is met die van de kwaliteitsgerichte wijnbouw, want net als bij wijn zijn er ook bij cacao grote verschillen tussen teeltgebieden, bonenvariëteiten, lokale kenmerken van de plantage en de aroma's die inherent zijn aan de bonen. Om deze onvervalst in chocolade te bewaren is ook consistentie in de ingrediënten nodig: Bonnat was een van de eerste chocolatiers die het zonder sojalecithine deed. Hij gebruikt alleen cacao, cacaoboter en suiker - en wat melkpoeder voor de melkchocolade.

  Van boon tot bar

  Bonnat werkt "van boon tot reep", wat betekent dat hij alle stappen van de ruwe cacaoboon tot de chocoladereep in eigen hand neemt. Daartoe onderhoudt hij contacten met kleine plantages van slechts 3-10 hectare in het land van herkomst, die de cacao verbouwen zonder pesticiden, kunstmest of andere chemische hulpmiddelen en irrigeren met water uit de omgeving. Hij importeert de bonen zelf en roostert ze, waarbij hij gebruik maakt van de tot 400 aroma's die ze bevatten - een proces dat een delicate aanpak vereist. Ruwweg wordt het roosteren gevolgd door het malen van de bonen en het concheren; de gevoelige details van de verwerking blijven het geheim van de familie. Bonnats plezier in zijn eigen vak en zijn claim om perfecte chocolade te maken is bij elk stuk te proeven: het is onvergelijkbaar lekker, met een zachte beet en een fantastisch aroma.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Sales description:

  Milk chocolate

  Ingrediënten:

  Cacao, cacaoboter, suiker, Melkpoeder.
  Cocoa: 55% minimum.

  Let op allergenen:

  Bevat melk.

  Oorsprong/oorsprong:

  Indonesië

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Bonnat Chocolatier - Confiseur
  8 Cours Sénozans
  38502 Voiron Cedex
  France

  Voedingswaarde-etikettering

  Voedingswaarde informatie per100 g
  Energie2595 kJ / 626 kcal
  Fat48,9 g
  daarvan verzadigde vetzuren31,75 g
  Koolhydraten40,5 g
  daarvan suiker30,7 g
  Eiwit7,8 g
  Zout0,12 g

  Productinformatie

  Artikel nummer 71830

   Cacaogehalte 55%. 100 g bar
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen