BMI Bayrische Maßindustrie

BMI duimstok aluminium

BMI Bayrische Maßindustrie
BMI duimstok aluminium
  39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Metaal: ongevoelig.

  Deze aluminium duimstok van Bayerische Maßindustrie (BMI) uit Hersbruck heeft nauwkeurig in elkaar grijpende gegalvaniseerde stalen veren, het gradenpatroon en de zilverkleurige schaalverdeling zijn ingebed in een geanodiseerde laag. De staaf onderscheidt zich van in de handel verkrijgbare producten uit de ijzerhandel door de veerharde speciale aluminiumlegering (materiaaldikte 1,3 mm). De geanodiseerde laag heeft een krasvast en weerbestendig oppervlak, is slijtvast en ongevoelig voor chemicaliën, vet of oliën.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17680

   10-delig. Aluminium, zwart geanodiseerd, zilverkleurige schaalverdeling. Cijfers en graduatiepatroon zijn altijd leesbaar zonder verblinding. Meetbereik 200 cm; nauwkeurigheid: ± 0,7 mm op 2 m. Breedte 1,4 cm. Gewicht 150 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen