Exacompta

Blocnote Aluminium en Messing

Middel
Exacompta
Blocnote Aluminium en Messing
Middel
  37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De onderlegger als bureauhulpmiddel

  In Frankrijk siert het blocnote van de fabrikant Exacompta nog steeds talloze bureaus, comptoirs en waarschijnlijk ook de bureaus van de hommes des belles lettres, omdat het zijn gebruikers blocnotes biedt waarop niet alleen korte notities ("Koop melk!") maar ook hele concepten van romans ("Man gaat vroeg naar bed, onthoudt een koekje gedoopt in venkelthee ...") kunnen worden geschreven op een oppervlakte van maximaal 27,1 x 20,9 cm. Het feit dat het talloze wetgevende periodes, economische ups en downs, en zelfs het levenswerk van een schrijver als permanent tafelgereedschap kan begeleiden, is te danken aan zijn vakmanschap: Het bijbehorende blok wordt door middel van twee messing staven met schroefdraad geklemd op een aluminium plaat die aan de bovenkant is gebogen en op zijn plaats wordt gehouden met een aluminium rail en twee gekartelde messing moeren. Aan de onderkant is de houder voorzien van schuimrubberen stoppers, die enerzijds het bureau beschermen, maar anderzijds ook zo'n onwrikbaar houvast geven dat de geperforeerde notitieblokjes zonder problemen kunnen worden verwijderd, zelfs met één hand.

  Grillig, praktisch, goed

  Een zwerfkei, zo weet het woordenboek, is een kei die in de ijstijd door een gletsjer van grote afstand is voortgestuwd en nu in de terugtrekkende eindmorene ver van zijn plaats van oorsprong te vinden is. Deze kei komt van heel dichtbij (van over de Rijn) en zijn leeftijd is relatief hanteerbaar (ook al is het heel wat decennia). Toch lijkt het voor de hedendaagse waarnemer, gewend aan aan elkaar geplakte plakbriefjes, op zo'n grillig blok uit lang vervlogen tijden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19288

   Aluminium, gelakt. Messing schroeven en moeren. Voorgeperforeerd blanco schrijfblok met 170 bladzijden zuiver wit papier met afscheurperforatie (gramgewicht 70 g/m²).

   Medium. 22,5 × 14 cm. Gewicht 480 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen