Bird Feeder FeedR

Bird Feeder FeedR
  14,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het FEEDR vogelvoederhuisje voedt de vogels in de tuin of op het balkon. De behuizing van gerecycled, transparant plastic toont het vulniveau. De inhoud kan in een handomdraai worden bijgevuld via het gemakkelijk te verwijderen deksel, dat de vorm heeft van een regendak. Het vogelvoer wordt fijn gedoseerd via de goed ontworpen opening, die voorzien is van een aanvlieg- en opstaphulp. Dankzij de meegeleverde klittenband kan FEEDR worden bevestigd aan balkonrails, regenpijpen of boomstammen. De FEEDR wordt al sinds 1951 in Nederland geproduceerd - de basisfunctie en de onderhoudsmogelijkheden hebben zich dus ruimschoots bewezen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204946

   Afmetingen: B 18 × D 18 × H 18,5 cm
   Gewicht: 274 g
   Materiaal: Polypropyleen, GPPS
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen