Paper & Tea

Biologische Thee Blend Sweet Lullaby

Paper & Tea
Biologische Thee Blend Sweet Lullaby
  14,90 €Basisprijs: 298,00 €/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor de avondfinale

  De naam zegt het al: dit kruidenmengsel van de Berlijnse fabrikant Paper & Tea is bedoeld om je aan het eind van de dag in slaap te wiegen, te ontspannen en je voor te bereiden op de slaap. En dat doet het met citroenverbena, lindebloesem, citroengras, kamille, brandnetel, citrusschil, rozenblaadjes en hopbellen. De infusie is geurig, van appelbloesem, honing, grapefruit en rozen.

  Thee als analoge levensader: Paper & Tea, Charlottenburg

  Niets gebeurt toevallig, zelfs geen zakenadres. Paper & Tea is gevestigd in de Bleibtreustraße in Berlijn-Charlottenburg. Dit is niet alleen een goed adres, maar zou ook symbool kunnen staan voor de zorgvuldigheid, het doorzettingsvermogen en de aandacht voor details als je oprichter en eigenaar Jens de Gruyter vraagt naar zijn passie, thee. De bereisde, bedachtzame man die in Canada opgroeide en zich beroepsmatig met fotografie bezighield, kwam met thee in aanraking via zijn oom, die in de jaren 1970-80 de koffiehandel opgaf en op thee overstapte. De Gruyter pakte dit met persoonlijke belangstelling op. Overal waar hij kwam was hij geïnteresseerd in thee, tot hij in 2009 overtuigd raakte om van zijn enthousiasme voor thee, zijn roeping voor de fijne nuances van het aroma, zijn beroep te maken. Dus spaarde hij kosten noch moeite om lange tijd met tolken naar de klassieke theelanden zoals China, Japan, Korea en Thailand te reizen en daar theeboeren te bezoeken die nog rechtstreeks met hun familie werken. Zijn doorzettingsvermogen wierp zijn vruchten af toen Paper & Tea eind 2012 werd geopend. Naast uitzonderlijke zwarte en groene thee maakt P&T ook zijn eigen kruidentheemelanges. De winkel ter plaatse is even fraai en gedetailleerd ingericht als de eigenaar met veel liefde en op gedempte toon over thee praat. Leerzaam maar niet opdringerig, direct esthetisch aantrekkelijk. Het heeft zeker een bijzondere positie in de Berlijnse manufacturenwereld. Maar afgezien van de materie zelf heeft de Gruyter nog een ander argument voor thee: het is een door en door zinnelijk product dat, naast onmiddellijk genot in het drukke dagelijkse leven, ook mindfulness kan bevorderen door persoonlijk ritueel en analoge, intermenselijke communicatie en ontmoeting.

  Ingrediënten en aanwijzingen:

  Sales description:

  Biologische gearomatiseerde kruidenthee

  Ingrediënten:

  Citroenverbena*, Lindebloesem*, Citroengras*, Kamillebloesem*, Brandnetelblad*, Citrusschil*, Rozenblaadjes*, Hopbellen*, Natuurlijk aroma (* van gecontroleerde biologische teelt)

  Bewaar- en bereidingsinstructies:

  1,5 theelepel op 250 ml water. Optimale bereiding bij 100°C gedurende 2 minuten. Kan 2 keer worden toegediend

  Origin/origin:

  Duitsland

  Organisch controleorgaan:

  DE-ÖKO-005

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  P & T - Paper & Tea GmbH
  Bleibtreustr. 4
  10623 Berlin
  Duitsland

  Productinformatie

  Artikel nummer 15775

   50 g verpakking
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen