Claus

Bessenmix voor vogels

Claus
Bessenmix voor vogels
  4,90 €Basisprijs: 24,50 €/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Suikervrije fruitmix

  Gedroogde bessen leveren ijzer, calcium, mineralen en vitaminen. Dit mengsel is bijzonder goed verteerbaar voor de gevederden, omdat de vruchten na het zorgvuldig drogen ongezoet en ongezwaveld worden verwerkt. De bessen worden het hele jaar door gretig aanvaard als aanvulling op het gewone voedsel.

  Gepraktiseerd dierenwelzijn. Op de soort afgestemd natuurlijk voedsel

  Natuurlijke habitats voor wilde dieren nemen zichtbaar af in ons opgeruimde landschap. Een probleem is dat de natuurlijke voedselbronnen worden ingekrompen samen met de jachtgebieden. Noten, vruchten, zaden of insecten zijn vaak niet meer in voldoende hoeveelheden beschikbaar, zodat het hele jaar door bijvoederen in de tuin - vooral in stedelijke omgevingen - een bijdrage is gaan leveren aan de instandhouding van soorten. Onze inheemse zangvogels profiteren hiervan, evenals egels en eekhoorns als kleine zoogdieren. Het hier aangeboden kant-en-klare voer komt van een specialist in de Pfalz die voor zijn voer uitsluitend natuurlijke, GGO-vrije grondstoffen gebruikt. De oprichter van het familiebedrijf was een meester-glaszetter, die in zijn vrije tijd met enthousiasme naar vogels keek. Hij begon het bedrijf in 1904 met een kleine meelwormenkwekerij en produceerde al snel ook voedermixen voor insectenplukkende tuinvogels en andere speciale voeders voor wilde dieren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13874

   Vitaminerijk aanvullend voer voor alle tuin- en volièrevogels. Mengsel van zachtjes gedroogde sultana's en lijsterbessen, vlierbessen en appelbessen. Zonder suiker en zonder bewaarmiddelen. Zakje van 200 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen