Ballistol

Ballistol Spot Oiler

Ballistol
Ballistol Spot Oiler
  9,90 €Basisprijs: 660,00 €/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zoals smering. Ballistol Universele Olie

  Klever's Ballistol Universal Oil bestaat al sinds het begin van de vorige eeuw. Zijn eerste doel was wapenonderhoud, maar het reinigt, verzorgt en conserveert alle metalen onderdelen van mechanische apparaten, gereedschap, deursloten, enz. Het kan ook worden gebruikt voor fietsonderhoud en als afweermiddel tegen muggen. Het kan ook worden gebruikt voor fietsonderhoud, als lederverzorgingsproduct en als afweermiddel tegen muggen. Met de spot oiler kunnen alle toepassingen van Ballistol Universal Oil - net zo gemakkelijk als met een pen - druppel voor druppel, fijn gedoseerd op kleine oppervlakken of alleen gericht op een specifieke plek. De spot oiler kan indien nodig worden bijgevuld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13912

   15 ml pen, navulbaar

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen