Robert Herder

Bak- en taartpaletmes

Exclusief
Robert Herder
Bak- en taartpaletmes
  109,00 €
  64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Drie in één. Het paletmes.

  Het lemmet van dit mes is niet voor niets zo fijn geslepen en geslepen - tot op de millimeter nauwkeurig. Roomgebak, uitgebreid belegd gebak of delicaat bladerdeeg kan ermee worden gesneden zonder het kruim of zelfs de topping en decoratie te beschadigen. Het blad is elastisch genoeg om vooraf te worden gebruikt als een keukenpalet voor het smeren van room, botercrème en chocoladecoating. En als een taartschep niet bij de hand is, vervangt het mes die ook, want het lemmet is flexibel en breed genoeg om deze functie te vervullen. Alleen voor Manufactum zijn de greepschalen van het paletmes gemaakt van gestoomd en fijn gepolijst appelboomhout.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15698

   Een Windmühlen mes van Robert Herder in Solingen. Roestvrij lemmet van chroom-molybdeen-vanadium staal, greepschalen van gestoomd en gepolijst appelboomhout. Totale lengte 32,5 cm, lemmetlengte 18 cm. Gewicht 90 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten