Disana

Babydeken Merinowol

Disana
Babydeken Merinowol
  44,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Blijvend veilig. Zacht, warm en geruststellend

  Thuis of onderweg, als knusse onderlegger op de luiertafel of in de wei, als dekentje in het bed, de buggy of de draagzak - een babydeken is altijd en overal van waarde. Dit wollen dekentje is zo licht als een veertje, maar in termen van duurzaamheid en bruikbaarheid is het van een zeer zwaar kaliber: gebreid van de fijnste, huidvriendelijke biologische merinowol, is het ongelooflijk zacht en soepel, heeft het een licht verwarmend effect en houdt het uw kind veilig en geborgen. Het fijne ajourbreisel is omzoomd met een ingewikkelde schelpnaad en heeft een natuurlijke elasticiteit die het babydekentje voorbestemt voor zeer zacht, kalmerend inbakeren. De hoogwaardige fabricage van het babydekentje is volledig afgestemd op duurzaam gebruik, zodat het ook na de peutertijd dicht bij het hart van uw kind zal groeien.

  Merino wol. Fijn, zacht, natuurlijk waardevol

  Twee fundamentele eigenschappen maken merinowol tot een waardevol materiaal voor kinderkleding. 1. de uitstekende temperatuurregelende werking: merinoschapen produceren een uitzonderlijk zachte, fijne wol, waaraan de dieren hun veelgeroemde veerkracht te danken hebben. Zelfs de soms extreme temperatuurverschillen in hun natuurlijke omgeving kunnen merinoschapen niet deren: Bij koud weer zijn de licht gekroesde wolvezels bijzonder effectief in het opslaan van natuurlijke lichaamswarmte; bij warm weer nemen de vezels veel lichaamsvocht op en voeren dit af naar de omgeving met een verkoelend effect. Last but not least is merinowol bijzonder huidvriendelijk dankzij de zeer fijne wolvezels, zelfs wolgevoelige mensen voelen zich er prettig in. 2) Het natuurlijke onderhoudsgemak: Kinderkleding moet niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn. Zuivere scheerwolvezels bieden dit enorme voordeel: ze hebben een ruw oppervlak en een natuurlijk gehalte aan wolvet (lanoline). Daarom is zuivere scheerwol zelfreinigend - vuildeeltjes kunnen zich moeilijk hechten aan het ruwe oppervlak van de vezel. Daarom is het vaak voldoende het kledingstuk te luchten en het opgedroogde vuil eruit te borstelen.

  Disana. Natuurlijk voor het kind

  Natuurlijke materialen voor het natuurlijke welzijn van het kind - deze hoge kwaliteitsstandaard wordt gevolgd door Disana, een bedrijf dat in 1982 werd opgericht en gevestigd is in Lichtenstein, Baden-Württemberg. De wortels van het familiebedrijf gaan veel verder terug, tot de jaren 1960, toen de oprichters Imma en Dietrich Sautter de basis legden van hun textielproductie met een breimachine in de kelder. Verdere mijlpalen volgden, van de eerste gebreide luier van katoen begin jaren zeventig tot de huidige collecties, die steeds één ding garanderen: het gebruik van geselecteerde grondstoffen van gecontroleerde biologische teelt (kbA) en gecontroleerde biologische veehouderij (kbT). Disana verwerkt uitsluitend biologische merinowol uit Patagonië (Zuid-Amerika) en biologische katoen van projectgesteunde kleine familiebedrijven in Kirgizië (Centraal-Azië) en Oeganda (Centraal-Afrika). Het textiel is gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), een bewijs van milieuvriendelijk materiaal, transparantie van de hele productieketen en eerlijke arbeidsomstandigheden. Op de weg van de natuurlijke vezel naar het kledingstuk implementeren de innovatieve technieken van het bedrijf de knowhow van het traditionele vakmanschap - Disana's breisters, kleermakers en naaisters staan voor diepgaand vakmanschap van het merk "Made in Germany".

  Waarschuwing:

  Waarschuwing! Zorg ervoor dat het gezicht van het kind niet door stof wordt bedekt.

  Niet gebruiken in combinatie met een slaapzak of deken. Oververhitting kan het leven van het kind in gevaar brengen. Houd rekening met de kamertemperatuur van het kind en de slaapkleding.

  Uit de buurt van vuur houden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204945

   100% scheerwol. Herkomst Zuid-Amerika. Gemaakt in Duitsland. 100 × 80 cm. Gewicht 340 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen