DREITURM

Baardschaar roestvrij staal

DREITURM
Baardschaar roestvrij staal
  64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wendbare baardschaar. Voor knippen, trimmen en snoeien.

  De baardschaar is iets kleiner dan de standaard haarschaar en is daardoor wendbaarder en gemakkelijker te hanteren. Dit maakt ze ideaal voor het knippen, trimmen en bijknippen van baarden en het inkorten van ander gezichtshaar. De microvertanding van de snijkanten zorgt ervoor dat de schaar het baardhaar goed vastpakt en het niet van de snijkant afglijdt. De baardschaar is gesmeed uit roestvrij staal en het oppervlak is fijn gematteerd, zodat de schaar niet roest en ook op nat haar kan worden gebruikt. Dreiturm betrekt de baardscharen uit Italië en controleert ze nogmaals zorgvuldig op beweging en randbehoud.

  Beroemde baarden. Bebaarde beroemdheden.

  De baard is een visitekaartje en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid tot zelfexpressie. Als zodanig een onmiskenbaar middel om de individuele persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen, heeft menig baard zijn drager geholpen om onmiskenbaar beroemd te worden, zodat sommige baarden eenvoudigweg naar hun drager zijn genoemd, zoals het geval was met Hendrik IV, Leonidas I, Victor Emanuel II of keizer Wilhelm I.

  Dreiturm - Manicure-instrumenten uit Solingen

  Deze roestvrijstalen manicure-instrumenten zijn afkomstig van de traditionele fabrikant J. A. Schmidt & Söhne uit Solingen. Sinds 1856 draagt het bestek het merk Dreiturm. En tot op de dag van vandaag is het in 1829 opgerichte familiebedrijf niet alleen trouw gebleven aan de locatie in Solingen, maar vooral aan de ambachtelijke productie. Vervaardiging moet hier letterlijk genomen worden, want de meeste producten worden nog met de hand gemaakt. Voor de schaar bijvoorbeeld zijn meer dan 80 werkstappen nodig. Van de eerste vormgeving van de blenk in de matrijs, via het harden en ontlaten, tot het slijpen en afwerken (het fijnslijpen): Elk individueel instrument wordt met speciale zorg verwerkt en is ontworpen voor een lange levensduur.

  Kwaliteit die loont

  U herkent de hoge kwaliteit onder meer aan de montage van de schaarhelften (boven- en onderring) door middel van schroefdraad en schroef, aan de fijne loop en, last but not least, aan de nauwkeurige afwerking van de snijkanten (waden): Zij mogen elkaar slechts op één punt ontmoeten en, wanneer de schaar wordt gesloten, alleen aan de bovenste snijkant; tussen de bovenste en de onderste balk moet dan een minimale opening zichtbaar blijven. Bij het openen en sluiten beweegt de interface naar de punt. Bij nagelknippers daarentegen is het andersom: de snijkanten worden bij de eindcontrole zo strak gevijld dat de twee hoeken elkaar slechts op één punt in de punt ontmoeten. Daaronder blijft een smalle spleet vrij, die alleen tegen het licht zichtbaar is. Deze sluit volledig wanneer in de nagel wordt geknepen en knijpt de nagel gemakkelijk en schoon af. Al deze handelingen en de zorgvuldigheid ervan vergen tijd en vooral veel intuïtie en ervaring - die geen enkele computer kan vervangen. Dit heeft zijn prijs, maar het loont de moeite want het bestek werkt nauwkeurig en vooral lang.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204907

   Roestvrij staal, fijne matte afwerking. Met microvertanding. Lengte 11,5 cm, breedte 4,8 cm. Gewicht 24 g. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen