Argand’Or

Argan gezichtsverzorgingsolie

Rose
Argand’Or
Argan gezichtsverzorgingsolie
Rose
  27,90 €Basisprijs: 558,00 €/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Met de essentiële olie van Damastroos, die de gezichtsverzorgingsolie een aangenaam delicate geur geeft.

  Geurige argan verzorging voor het gezicht.

  De argan gezichtsverzorgingsolie is rijk aan antioxidanten, wordt snel opgenomen en biedt vocht en intensieve verzorging vanaf het eerste gebruik. Hier wordt het verrijkt met essentiële olie - hetzij van lavendel, hetzij van Damastroos - waardoor het een extra aangename geur krijgt. Enkele druppels met de pipet aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en zachtjes inmasseren.

  Waardevol en gezond. Arganolie

  De Marokkaanse Berbers gebruiken arganolie al duizenden jaren - in de keuken, waar het bijna elk gerecht verfijnt, maar ook voor lichaamsverzorging. In Europa is de waardevolle en zeldzame olie allang een geheime tip. Met reden, want de romige, nootachtige olie smaakt niet alleen heerlijk, maar is ook buitengewoon gezond. Het bestaat voor meer dan 80% uit onverzadigde vetzuren, heeft een zeer hoog vitamine E-gehalte en beschermt het menselijk celorganisme met zijn antioxidanten. Op de huid aangebracht, wordt arganolie snel opgenomen zonder een vettig of glanzend laagje achter te laten. Ze hydrateert, wat een positief effect heeft op de spanning van de huid, en wordt ook zeer goed verdragen door de gevoelige huid en de huid die gevoelig is voor irritatie. De kostbare olie wordt gewonnen uit de arganvruchten van de Arganeraie. De arganbomen (Argania spinosa), die nu met uitsterven worden bedreigd, groeien alleen in dit gebied in het zuidwesten van Marokko, tussen de Atlantische Oceaan, de Hoge Atlas en de Anti-Atlas. Om deze te beschermen en de duurzame productie van arganolie met behulp van stenen molens en handpersen te ondersteunen, heeft de UNESCO de Arganeraie in 1998 tot biosfeerreservaat verklaard en de traditionele productie van arganolie op de "Lijst van immaterieel cultureel erfgoed dat dringend moet worden beschermd" geplaatst.

  De Marokkaanse Arganeraie

  Alleen in de Arganeraie, het gebied tussen de Atlantische Oceaan, de Hoge Atlas en de Anti-Atlas in het zuidwesten van Marokko, groeien de arganbomen (Argania spinosa), die nu met uitsterven worden bedreigd. Om deze te beschermen en de duurzame productie van arganolie met behulp van stenen molens en handpersen te ondersteunen, heeft de UNESCO de Arganeraie in 1998 tot biosfeerreservaat verklaard en de traditionele productie van arganolie op de "Lijst van immaterieel cultureel erfgoed dat dringend moet worden beschermd" geplaatst.Argand’Or gebruikt handgeperste arganolie van de UCFA (Union des Coopératives des Femmes de l'Arganeraie), een vereniging van meer dan 20 vrouwencoöperaties, die het inkomen van de Berberfamilies veilig stelt en zo de sociale structuren en het unieke cultuurlandschap van de arganbomen in stand houdt.

  Waardevol en gezond. Arganolie uit de Marokkaanse arganeraie

  De Marokkaanse Berbers gebruiken arganolie al duizenden jaren - in de keuken, waar het bijna elk gerecht verfijnt, maar ook voor lichaamsverzorging. In Europa is de waardevolle en zeldzame olie al lang een geheime tip. Niet voor niets, want de romige, nootachtige olie smaakt niet alleen heerlijk, maar is ook buitengewoon gezond. Ze bestaat voor meer dan 80% uit onverzadigde vetzuren, heeft een zeer hoog vitamine E-gehalte en beschermt het menselijk celorganisme met haar antioxidanten. Aangebracht op de huid wordt arganolie snel geabsorbeerd zonder een vettig of glimmend laagje achter te laten. Ze hydrateert, wat een positief effect heeft op de spankracht van de huid, en wordt ook zeer goed verdragen door de gevoelige huid en de huid die gevoelig is voor irritatie. De kostbare olie wordt gewonnen uit de arganvruchten van de Arganeraie. De arganbomen (Argania spinosa), die nu met uitsterven worden bedreigd, groeien alleen in dit gebied in het zuidwesten van Marokko, tussen de Atlantische Oceaan, de Hoge Atlas en de Anti-Atlas. Om ze te beschermen en de duurzame productie van arganolie met behulp van steenmolens en koude persing te ondersteunen, riep UNESCO de Arganeraie in 1998 uit tot biosfeerreservaat en plaatste de traditionele productie van arganolie op de "Lijst van immaterieel cultureel erfgoed dat dringend beschermd moet worden".

  Productinformatie

  Artikel nummer 12754

   Gemaakt in Duitsland. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Pipetflesje van 50 ml.
   Roos: met de essentiële olie van de Damastroos, die de gezichtsverzorgingsolie een aangenaam delicate geur geeft.
   Lavendel: de aanwezige lavendelolie zorgt voor een rustgevende geur.

   Ingrediënten: ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, LINALOOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen