Alpaca quilt

155 × 220 cm
Alpaca quilt
155 × 220 cm
  155 × 220 cm
  879,00 €
  579,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Licht en verwarmend. Alpaca voor elk seizoen

  De alpaca quilt bestaat uit twee afzonderlijke quilts van verschillende diktes, een lichtere voor de zomer en een wat ruimer gevulde voor de overgangsperiode. Beide quilts zijn gevuld met zacht, verwarmend alpacahaar en kunnen aan elkaar geknoopt worden tot een echt warme winterquilt. De lucht in de holle ruimte ertussen zorgt voor extra warmte-isolatie. Toch is het dekbed heel licht en daarom ideaal voor wie een heel warm dekbed met een laag gewicht verkiest. Door de zachte alpacavulling en het quiltwerk, dat is aangepast aan het vulgewicht van de dekbedden, vallen ze losjes en nestelen ze zich heel goed tegen het lichaam, zelfs als ze aan elkaar vastzitten, en worden koudebruggen vermeden. Het gebruikte alpacahaar komt uit de Schwäbische Alb, waar een van de grootste alpacakuddes van Duitsland leeft. Met een vezelfijnheid tussen 22 en 28 micron is het haar niet te fijn om door de stof van de quilt te dringen. Deze zelf is gemaakt van fijne, dichte perkal, een plain weave stof gemaakt van katoen, dat in dit geval biologisch geteeld is. Deze combinatie maakt het alpacadekbed vocht- en warmteregulerend en zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. Het is gemaakt in Baden-Württemberg.

  Alpaca. Uitstekende holle vezel

  Alpacahaar is een van de meest waardevolle natuurlijke vezels. Het is buitengewoon fijn en toch zeer resistent, omdat de structuur is aangepast aan de grote klimaatschommelingen van het Andesgebergte, het thuis van de alpaca. Het is onder meer hol van binnen, waardoor het uitstekende warmte-isolerende eigenschappen heeft. Alpacahaar bevat ook zeer weinig lanoline en wordt daarom door iedereen goed verdragen.

  Let op:

  Andere afmetingen zijn als maatwerk verkrijgbaar bij ons klantencentrum.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16914

   Vulling 100% alpaca. Watten en bindbandjes van vezeldichte perkal, 100% katoen, gramsgewicht 103 g/m², garengetal Nm 100, kleur naturel wit. Gestikt in cirkels. Gemaakt in Duitsland.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen