Kerzen-Manufaktur

Adventskaars Bijenwas

Klein - Ivoor
Kerzen-Manufaktur
Adventskaars Bijenwas
Klein - Ivoor
  7,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf eind augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Licht en geur

  Er gaat een feestelijke gloed uit van deze bijenwaskaarsen wanneer het lichaam van de kaars - van binnenuit verlicht door de vlam - wisselt tussen doorschijnende en ondoorschijnende delen om de structuur van de handgekneedde kaarsen te onthullen. De kaarsen zijn handgemaakt van zuivere bijenwas, zonder toevoegingen, in een atelier in het Münsterland en verspreiden de fijne, karakteristieke bijenwasgeur.

  Volledig natuurlijk. Bijenwas

  Natuurlijke bijenwas dankt zijn karakteristieke, zonnig-warme geur aan de honing die in de raat is opgeslagen, en zijn kleur aan het caroteen van de opgeslagen stuifmeeloliën. In de lucht verzwakt de geur op het wasoppervlak een beetje met de tijd, maar ontvouwt zijn volle intensiteit weer met de vlam. Ook de witachtige laag die zich door oxidatie op het oppervlak van de bijenwas kan vormen, is een teken van het onvervalste natuurlijke materiaal. Vervalsing van (bijen)was is dus te herkennen aan het feit dat de was sterk blijft ruiken en altijd dezelfde gele kleur heeft, zelfs als hij lange tijd open wordt bewaard.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 75554

   Gemaakt van 100% bijenwas.
   Hoogte 7,5 cm, Ø 4 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen