Quelle est Belle Company

4 Vogelgeluiden

Quelle est Belle Company
4 Vogelgeluiden
  99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  In "gesprek" raken met gevederde zangers

  Voor deze set hebben wij vier bekende vogelsoorten gekozen. Drie daarvan - merel, pimpelmees en distelvink - zijn klassieke tuinvogels die ook in stedelijke omgevingen nog regelmatig te vinden zijn. Dan is er de koekoek, wiens roep bijna iedereen kent. Het gebruik van de fluitjes is niet alleen leuk, het nodigt ook uit tot een speelse omgang met het gezang van onze vogels en laat u toe een melodieus "gesprek" aan te knopen met de bezoekers of bewoners van uw tuin.

  Mooie tonen. Van Quelle est Belle

  Bijna geen enkele sprekende bedrijfsnaam wordt zo terecht gebruikt als deze. De firma Quelle est belle in het zuiden van Frankrijk maakt al tientallen jaren niets anders dan vogelpijpen - met een verbazingwekkend geluid en een prachtige uitstraling. De pijpen, zorgvuldig en doordacht ontwikkeld door oprichter François Morel, worden op ambachtelijke wijze gemaakt van geselecteerde materialen. Met elk van deze pijpen kan een inheemse vogel perfect worden nagebootst. Natuurlijk is een beetje oefening nodig, en Duitstalige instructies helpen je daarbij.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204720

   4 vogelroepfluitjes met instructies. Merel (beukenhout en messing), Goudvink (buxus en messing), Pimpelmees (buxus en messing), Koekoek (buxus). Geleverd in een doos van sparrenhout (21 × 21 × 6,5 cm). Herkomst van alle houtsoorten: Frankrijk. Totaal gewicht 440 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen